Банкет

Організація і проведення банкетів - один з головних напрямів діяльності служби кейтеренгу івент-агенції «Брошка».

Ми готові втілити будь-які ваші ідеї: банкет в ресторані, виїзний банкет на природі, банкет на теплоході або в кафе. Якщо ви хочете замовити банкет або просто дізнатись актуальні ціни на банкет, заповните форму «Замовлення банкету». Ми зробимо розрахунок банкету, підберемо ресторан або кафе, врахуємо оформлення і обслуговування банкету (офіціанти на банкет), підберемо меню для банкету. Після цього наш менеджер зв'яжеться з вами і повідомить скільки коштує банкет.

Організація банкетів і фуршетів вимагає наявності вільного часу, творчої фантазії і, звичайно, досвіду. Довірте проведення вашого свята професіоналам служби кейтеренгу івент-агенції «Брошка» і ми впевнені, що ви станете нашим постійним клієнтом.

Організація і проведення банкетів

Банкет - це урочистий званий сніданок, обід або вечеря. Залежно від події, їх ділять на офіційні і не офіційні.

Банкет найдорожча форма проведення заходу, оскільки це пов'язано з максимальною кількістю персоналу і необхідного інвентарю. Точний порядок його має бути визначений під час перемов із замовником.

Найважливішим пунктом при плануванні банкету є форма столів. Банкетні столи розставляються за бажанням замовника.

Для банкетного столу порядок розташування посуду, келихів, фужерів, чарок, і приладів залежить від меню і черговості подачі закусок, блюд, напоїв.

При проведенні банкетів невід'ємна деталь банкетного столу це:

  • рушник і серветки кожному гостю. Якщо на банкеті передбачена подача аперитиву, то його подають за 15-20 хв. до початку банкету. У спекотний час можуть бути подані фруктові і мінеральні води.

При організації банкетів можуть застосовуватися наступні стандарти обслуговування:

  • французька система обслуговування (обслуговування «обнесення»);
  • англійська система обслуговування (обслуговування з візком сервіровки);
  • російська система обслуговування (все «в стіл»).

Офіційний і весільний банкет

Для офіційних і весільних банкетів передбачені наступні правила:

  • Почесне місце визначають напроти вхідних дверей. Якщо двері в банкетному залі знаходяться збоку, то почесне місце визначають напроти вікна, що виходить на вулицю. Почесним вважається місце праворуч від хазяйки банкету (наречених, якщо банкет весільний), другим – праворуч від господаря банкету (жениха, якщо банкет весільний). У відсутності жінок, почесним вважається місце справа і зліва від господаря банкету (для весілля, справа і зліва від жениха і нареченої)
  • Гість високого рангу може сидіти напроти господаря, в цьому випадку другим місцем буде місце праворуч від господаря.
  • Якщо хазяйка банкету відсутня, її місце може зайняти одна із запрошених пані з відома хазяйки.
  • Правила етикету передбачають, щоб жінок на банкеті обслуговували в першу чергу. Винятки становлять випадки, коли почесних гостей, на знак пошани, обслуговують раніше хазяйки банкету.
  • При проведенні весілля, на банкеті прийнято аналогічне обслуговування гостей.
  • Переважно, щоб гості змогли заздалегідь ознайомиться з відведеними місцями. Для цього в банкетному авансі-залі розміщують план місць для гостей за банкетними столами.

Copyright ©2009-2014 broshka.ua Проведення свят і організація заходів:
вечірки, корпоративи, фестивалі, пікніки, розіграші, романтичні побачення і сюрпризи.
Копирайтинг и раскрутка сайтов (Киев)

broshka.ua | Оценка 9 из 10 на основе 24 оценок. Всего: 24 отзывов.